Employer brand

Bouwen aan je werkgeversmerk. Het positioneren van jouw organisatie op de arbeidsmarkt.

Matchmaking

Betere match met kandidaten.

Besparing

Besparing in recruitmentkosten op de lange termijn. Lagere cost per hire.

Personeelsbehoud

Minder verloop binnen de organisatie.

Employer brand sessie

Employer brand sessie

Wanneer je met employer branding en jobmarketing aan de slag gaat dan is het belangrijk om stil te staan bij je werkgeversmerk. Wie ben je? Waar sta je voor en wat heb je jouw (toekomstige) medewerkers te bieden?

In de competitieve arbeidsmarkt van vandaag is het goed om je bedrijfsidentiteit op de kaart te zetten en daarmee meerwaarde te creëren voor je doelgroep(en). Een sterk werkgeversmerk levert je namelijk veel op waaronder een goede reputatie, betrokken medewerkers en betere kandidaten voor je vacatures!

Maar hoe ‘boost’ je je employer brand en hoe word je zichtbaar als aantrekkelijke werkgever bij je doelgroep(en)?

Neem je EVP als vertrekpunt. Een Employee Value Proposition (EVP) is het gezicht van jouw organisatie en de belofte aan je medewerkers. Het geeft antwoord op vragen zoals:

  • Wat zijn je unieke waarden?
  • Waarom zijn medewerkers trots om voor jouw organisatie te werken?
  • Wat zijn de gemeenschappelijke kenmerken van de (potentiële) medewerkers en hoe is de cultuur en sfeer in je organisatie?

Een sterk werkgeversmerk is gebouwd op een goede Employee Value Proposition en is de fundering van de arbeidsmarktcommunicatie van je organisatie.

HOE RECRUITMENT MARKETEERS KAN HELPEN

Door middel van een employer brand sessie duiken wij in je organisatie. We halen de unieke waarden van de organisatie op en schrijven jouw werkgeversverhaal. Door middel van persona’s brengen wij je doelgroepen in kaart. Want wie zijn je doelgroepen? Wat zijn hun kenmerken en interesses en via welke kanalen bereik je hen?

Met je unieke werkgeversverhaal en je doelgroepen in het vizier creëren we bijpassende content zoals video’s en teksten waarmee je de arbeidsmarkt kunt benaderen.

WIL JE SPARREN OVER JOUW WERKGEVERSMERK OF WIL JE EEN EMPLOYER BRAND SESSIE AANVRAGEN?

BEL OF MAIL ONS GERUST!